Klänningen från H&M med cut-out

Innehåller annonslänkar för H&M.

 

Jag hade den här svarta klänningen på mig igår när jag hämtade mina nya glasögon. Passade på att ta en bild när jag var i provrummet hos Gina Tricot för att hitta sköna semestershorts. Det var varmt så jag tyckte inte jag kände mig för naken i den, men nu när jag ser bilderna undrar jag om jag hade solsting. Hehe! 😉 Eller vad tycker du? Nåja, gjort är gjort.

Men den är väldigt, väldigt luftig och skön att ha på sig varma sommardagar, och den kommer absolut att fungera på stranden. Reas just nu HÄR för 149 kr. Jag har stl M och bedömer den som normal i storleken. Den är stretchig så det borde också eventuellt gå att välja en storlek mindre, och dessutom är axelbanden reglerbara.

4 Comments

 1. Caroline
  30 June 2019 / 14:37

  Personligen hade jag känt mig för naken i den.
  Men på stranden blir den väl bra.

 2. karin
  30 June 2019 / 16:22

  Verkligen inte snyggt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.