ANNONS:

Träning med nytt svalt träningslinne

Innehåller annonslänkar för Wakakuu.

 

Igår fick jag till ett härligt styrketräningspass för överkroppen, och nu är jag extra sugen att köra på med styrketräningen under sommaren. Det blir alltid roligare att träna när man har på sig kläder man trivs i.

Svart är inte så lätt att ta bilder på, men linnet är håligt och därmed luftigt samt är jätteskönt att ha på sig. Jag beställde även det från Wakakuu, dock inte på rean. Jag har stl M på mig, men det är ganska rymligt i storleken så jag skulle säkert kunnat haft S också. Men orkade inte byta. 😉 Priset är 429 kr och det finns att klicka hem HÄR.

 

Top Running Short-Sleeve

Här syns det bättre. Bilden är från produktbeskrivningen. Som ni ser sitter det tajtare på henne. Hm, kanske ska beställa det i S?

Uppdaterat! Beställde det i S också. Gillar att passa på när man hittar något bra till vettigt pris. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.