ANNONS:

I provrummet hos H&M och tips på rea

Innehåller annonslänkar för H&M.

Första plagget som testades var ett par vida shorts i plisserat och blankt tyg. Så tråkiga på mig att jag inte ens tog bild. 😉

Andra plagget blev dessa zebrarandiga byxor i linnemix. Priset är 249 kr och de finns HÄR. Kul och piffiga sommarbyxor, men de gick väldigt högt upp i midjan i en paper bag waist, vilket jag inte trivs med. Så det blev inget köp.

 

Måste börja med att be om ursäkt för det trista linnet som syns. Självklart har man bara bh under alternativt ett svart linne. En enkel och skön sommarklänning som du kan klicka hem HÄR för 299 kr. Blir som en långklänning på mig som är runt 165 cm.

Köpte denna så jag kan testa den hemma på “rätt sätt” utan linne.

 

 

Testade också denna volangklänning i off-white och samma sak med linnet här. Den finns i tre olika färger och går att klicka hem HÄR för 399 kr. Väldigt fint klänning, men fanns inte kvar i stl 38 i butiken. Jag har stl 40 på mig men det hade blivit snyggare siluett om jag hade haft den i 38:a.

Ska testa ikväll igen och utvärdera om en 38:a blir bättre eller inte. Och så funderar jag på om jag ska behålla den i off-white eller välja svart. Visserligen är off-white en perfekt färg till mig till skillnad från svart.

 

Och slutligen måste jag tipsa om H&M rea som har startat! Spana in den här!

Jag hittade jättemycket fint på rean till sonen så det blev en extra prisvärd shoppingtur. 😉

1 Comment

  1. Emma
    18 June 2019 / 17:47

    Åh kan du inte visa fler bilder på den svarta klänningen?! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.