Tingat katt och ordnat 8-årskalas


Foto: Taget av uppfödaren med stamnamnet SE*Good Luck Charm idag när vi var på besök.

Nu är det helt klart! I kväll var vi iväg och tingade detta underbara lilla brittiska korthår i färgen creme – SE*Good Luck Charm Axwell är hans finnamn. Mamman är en mysig chokladsköldpadda och pappan en ståtlig cremefärgad hane (sett på bild). Nu måste vi bara bestämma om vi ska behålla Axwell som tilltalsnamn eller om det blir Boss, Atlas eller något annat som varit uppe på förslag. Du kanske har något bra tips? Jag gillar kattnamn med s-ljud.

Om 8 veckor är han stor nog att komma hem till oss. Ska bli fantastiskt kul! 🙂

 

I eftermiddags hade tvillingarna sitt 8-årskalas för klasskamraterna. Det blev först tacobuffé, sedan glasstårtor och till sist godispåsar som jag har piffade till med ett munspel. Minns själv att jag tyckte det var en skoj leksak. 🙂

Ikväll körde jag ett snabbt benpass på gymmet och nu känner jag mig redo för en ny vecka med två tandläkarbesök, ett spännande möte, en frukostföreläsning med Veckans Affärer och midsommar på fredagen. I helgen blir det barnkalas för släkten. Kul vecka. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.