Pion och veckoplanering

Pioner är så fina! Dessa låg ner på gräsmattan så jag tyckte det var bättre att plocka in dem. De doftar dessutom mumma. 🙂

Jag sitter här och planerar de kommande veckorna, som alltid bär lika intensiva varenda år. Det är skolavslutningar, alla tre barnen fyller år och det ska firas samt fixas barnkalas, det är midsommar, sommarlovet börjar (dock med en fel dagar på fritids), jag ska boka tid hos optikern och leta nya bågar, till tandläkaren med ett av barnen för att ställa in tandställningen, själv till tandläkaren för att laga en flisa, besöka det allra sötaste brittiska korthåret och tinga honom med mera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.