ANNONS:

Nationaldagen

Vilken hetta det har varit idag! Gillar inte alls den här värmen, så det var faktiskt skönt att det åskade lite ikväll. Det verkar bli svalare imorgon. 🙂

Idag hälsade vi på den senast nyfödde i släkten, samtidigt som twinsen lekte av sig och badade. Hade inte planerat in något idag så det blev spontanfika. Man borde planera mindre och vara mer spontan. Dock vet jag inte om jag skulle våga överge mina olika listor. 😉

Ikväll blev det en enkel men god middag. Lassade in pommes i ugnen, stekte kött och använde resterna från lunchens tacos för att göra en sallad.

Nu ska jag slappa i soffan så jag är redo för morgondagen. Två av tre barn är lediga så vi ska nog hitta på något.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.