ANNONS:

Titt på glasögonbågar hos Smarteyes

Idag var jag på Emporia på lunchen för att bland annat inhandla födelsedagspresenter. Hittade precis vad jag var ute efter. 🙂

Passade på att testa bågar hos Smarteyes då det börjar bli dags att byta ut mina nuvarande. Inga av dessa modeller lär det bli, men det var kul att testa. 😉 Alltid lika svårt att välja nya bågar.

Passade på att ta en bild på dagens outfit när jag testade bland annat sandaler hos Zara, men detta kommer upp i ett annat inlägg. Nu ska jag äta middag, sedan ta mig till gymmet, därefter snabbdusch och sen ska jag fira in helgen med ett glas rosé ute i trädgården.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.