Äventyr på Zoo i Danmark

Zoo i Danmark är en utflyktsklassiker. Igår lyckades vi få med hela familjen, inklusive tonåringen, dit. Vi åkte först tåg till Malmö, bytte där för att ta oss till Köpenhamn och tog sedan bussen till Zoo. Fy, för kollektivtrafik. Det var så överfullt på ett tåg att vi inte kunde hoppa på. Om de vill att folk ska åka kollektivt får de rycka upp sig rejält. Nästa gång tar jag nog bilen över bron istället.

Med själva Zoo levererade. Girafferna var mina favoriter – så otroligt fina djur.

 

Och dessa friterade räkor var inte heller dumma. Så himla goda och frasiga. Mums! Men är de egentligen OK att äta eller ej?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.