ANNONS:

Reserverad

Innehåller annonslänkar för Hittabox.


Foto: Huskatten Cosmo år 2010.

Nu har jag reserverat en cremefärgad kille av rasen brittiskt korthår. Uppfödaren känns kanon, vi har en gemensam bekant och jag är redan kär i den lille killen som är knappt två veckor gammal. Om ett par veckor kan jag träffa och tinga honom. Om jag inte räknat fel på veckorna borde han kunna hämtas i slutet av juli eller början av augusti. Jag är nog mer exalterad än vad barnen kommer att bli när de får reda på detta. 😉 Tänkte det kunde vara kul att berätta på deras födelsedag i juni, och funderar på att beställa varsin Kattbox till dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.