ANNONS:

Outfit i solen med nyklippt hår

Passade på att ta några snabba bilder ute i solen på dagens outfit som består av blus från Ganni, kappa från Zara, byxor från Lauren Ralph Lauren, boots från Minnetonka och väska från Michael Michael Kors. Väldigt bekvämt och inte för kallt denna kyliga majdag.

Jag har lagt upp lite brunaktig lysterkräm under min BB-kräm så att jag inte ser så hiskeligt blek ut. Det är dock inget som märkt i denna överljusa bild. 😉

 

Fick tid för klippning på lunchen så nu känns topparna fräscha igen.

 

En lagom längd som jag kommer att trivas bra i under sommaren, misstänker jag. Nästa klipptid får bli i juli/augusti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.