ANNONS:

Aroma diffuser till Mors dag

Detta inlägg är i samarbete med Livehome.se.

Snart Mors dag

Om exakt 12 dagar är det Mors dag, och har du inte kommit på någon bra present än har jag ett tips; aroma diffuser. Jag har fått upp ögonen för det här med eteriska oljor igen sedan örtkursen jag var på för snart två veckor sedan, och aroma diffuser är ett kul och trevligt sätt att använda eteriska oljor på.

Men först kort om företaget som levererar aroma diffuser, doftlampa och andra kuliga produkter som linnevatten, tvättmedel och ekologiska rengöringsprodukter. Livehome.se säljer alltså ekologiska produkter för hemmet och jag misstänker att du kan hitta en fin Mors dag-present oavsett vilken hemprodukt du letar efter. Det är fraktfritt över 499 kr och leverans på en till tre dagar. Jag ställde förresten en fråga till deras kundtjänst för att testa svarstiden och kundservicen fungerar finfint. 🙂

Vad är en aroma diffuser?

En aroma diffuser är, precis som det låter, en manick som sprider doft. Men den gör så mycket mer! Eftersom den tillför fukt i form av vattenånga fungerar den också som luftfuktare. Det gör luften inomhus mycket mer behaglig, och om du till exempel använder kontaktlinser vet du hur stor skillnad det är för ögonen om det är mycket eller lite fukt i luften. Vid för lite fukt kan det skava mer, ögonen blir röda och gruskänslan är allt annat än behaglig. Vi mår helt enkelt inte bra i för torr inomhusmiljö. Detta kan en aroma diffuser hjälpa till med. Dessutom är den mycket snyggare att ha framme än en vanlig luftfuktare. Den finns i olika utföranden och kommer med LED-ljus i sju olika nyanser som du kan anpassa efter doft och humör.

Och självklart hjälper den till att sprida väldoft i hemmet. Beroende på vilken olja du väljer kan du få olika effekter. Lavendel är till exempel lugnande och bra på kvällen när du vill varva ner, medan citrongräs som ger energi kanske är allra bäst på morgonen eller på dagen. Citrongräs på jobbet på eftermiddagen kanske kan hjälpa många att piggna till när det är som segast? 😉 Det finns rena eteriska oljor och oljor som är blandningar av olika dofter.

Jag kikade på deras Facebook-sida för att kolla upp hur nöjda deras kunder är med produkten. Hittade inget negativt alls, utan alla verkade extremt nöjda med sin aroma diffuser. I samband med att jag kollade upp detta såg jag att Livehome.se bedömer att en aroma diffuser kan klara av sin uppgift som luftfuktare upp till ungefär en boyta av 65 kvm. Livehome.se rekommenderade vidare ca två droppar olja för att få en behaglig doft, medan en del kunder gillade kraftig doftpåverkan och hade upp till tio droppar i sin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.