ANNONS:

Senaste månadens outfits

Här är senaste månadens outfits. Ingen gedigen mängd foton direkt och man ser mest skor och byxor. 😉 Den här veckan har det varit ganska regnigt vilket alltid gör det lite tråkigare att klä sig, i alla fall när det gäller val av skor. Jag önskar mig sisådär femton till tjugo grader så att mina ballerinaskor och sandaler kan luftas mer frekvent. Hoppas på bättre väder nästa vecka.

Igår blev det inte mycket bloggande, som du kanske märkte, eftersom jag satt i möten typ hela dagen. Väldigt trevliga och inspirerande sådana som berör hösten. Idag blir det intensivt framför datorn. Jag har också en uppgift kvar på kursen Videoreporter och måste boka in en intervju ganska snart. Slutprovet är ett reportage med dokumentär känsla. Vi ska visa att vi behärskar alla moment som förekommit på kursen.

Helgen bjuder på födelsedagsfirande, sovmorgon och minst ett träningspass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.