ANNONS:

Funderingar kring reportage & ny som medlem i Journalistförbundet

Idag blir det en hel del plugg under förmiddagen. Ska lämna in en ny uppgift och sedan ska jag förbereda inspelning av nya synkar.* Målet är ett intressant reportage som ska kunna fungera som TV-inslag. Tipsa mig gärna om du känner till något intressant och uppseendeväckande ämne i södra Skåne.

Jag också blivit studerandemedlem i Journalistförbundet för att få fler tips där, presskort och tidningen Journalisten som jag verkligen ser framemot att läsa. Så tacksam att de godkände mig. 🙂

*) För dig som missat tidigare inlägg i detta ämne; jag läser en distanskurs som heter Videoreporter vilket innebär att förutom en skriftlig analys av ett längre reportage ska jag göra olika synkar och reportage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.