ANNONS:

Som en skalbagge på yoga

Innehåller annonslänkar för Ellos.

Vill börja med att säga att det _inte_ är jag på bilden. Om ni nu trodde det. 😉 Men träningsbyxorna är fina – här finns fler yogakläder med rabatt!

Så här har min träningsvecka sett ut:

Måndag: Styrketräning helkropp
Tisdag: Vila
Onsdag: Styrketräning armar + yoga
Torsdag: Vila
Fredag: Styrketräning ben
Lördag: Vila
Söndag: Styrketräning ben + yoga

Summa: 4 styrketräningstillfällen och 2 yogatillfällen

Känns som en bra och samtidigt rimlig träningsvecka! Men nu efter totalt 6 yogatillfällen känner jag mig som en skalbagge på yogan med min stela bröstrygg. Har inte insett hur stel den faktiskt är. Så nu är jag ordinerad solhälsningen flera gånger om dagen av yogaläraren. Jag frågade nämligen om tips vid eftermiddagens yogapass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.