ANNONS:

Blåsigt vårväder och tips på perfekt jacka som reas

Innehåller annonslänkar för Johnells.

Det är fortfarande påskvarmt men väldigt mycket blåsigare idag. Gäller det bara Skåne? Jag var iväg på ett ärende i Malmö i förmiddags och på väg till bilen passade jag på att ta en snabb bild från ovan på dagens outfit.

Är redigt trött på vinterkläder och svart så det fick bli beige byxor från H&M, undersköna off-white sneakers från Woden, grön t-shirt från Polo Ralph Lauren, grön kofta från Dagmar och en vindtät jacka från Barbour. Jag är sååå himla nöjd med köpet av jackan!

Den finns att klicka hem HÄR just nu hos Johnells med fin rabatt! 🙂 Perfekt brun färg, lagom längd, fina guldiga metalldetaljer och dessutom ger den vaxade utan både vind- och regnskydd. Normal i storleken. Köp, köp, köp säger jag. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.