ANNONS:

Ljuva Missoni – perfekt till påsk

Innehåller annonslänkar för Net-a-Porter.

Jag blir alltid så glad när jag ser det klassiska Missoni-mönstret, speciellt det i färg. Härlig färg nu till påsk också! 🙂

Idag var jag och minsta sonen iväg själva och åt lunch. Sushi blev hans val. Sedan köpte vi blommor till den svarta zinktunnan, påskblommor för inomhusbruk och hämtade ut senaste boxen från Testagram. Strax blir det plantering och vårkaffe ute, men först lite jobb framför datorn.

Ikväll blir det mitt tredje yogapass. Har inte styrketränat på två veckor men planerar komma igång igen under påskhelgen. Tycker att yogan har gjort mig lite sliten i axlarna, så behöver stärka upp med styrketräning. 😉

Två husvisningar är också inplanerade samt tre festligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.