ANNONS:

Samla lån och spara pengar

Detta inlägg är i samarbete med Enklare.se.

Har du lån på flera olika ställen? Då kan det ofta bli billigare att samla de mindre lånen till ett större lån. Hos Enklare.se kan du ansöka om lån hos deras samarbetspartners; Coop, SevenDay, ICABanken, Resurs Bank med flera olika välkända låneinstitut. Du kan jämföra olika erbjudanden och välja det lån som passar just dig bäst. Tjänsten är gratis för dig som kund eftersom de olika bankerna betalar ut ersättning till Enklare.se när du tar ett lån. Vinst för alla!

5 fördelar med att använda Enklare.se:

  1. Kostar inget att testa tjänsten.
  2. Endast en kreditupplysning!
  3. Du förbinder dig inte till att ta de lån du blir erbjuden.
  4. De har redan hjälpt över 200.000 personer och fått bra omdömen på Trustpilot.
  5. Du kan få support smidigt via mail eller telefon – välj det kontaktsätt som passar dig bäst!

Så här gör du

Fyll i valt lånebelopp och återbetalningstid. Då ser du vad det kommer att kosta dig per månad. Du väljer syfte med lånet och lägger eventuellt till en medsökande vilket ökar dina chanser att få lån. Sedan är det endast personnummer och mobilnummer som krävs innan du kan skicka in din ansökan. Hur smidigt som helst!

Självklart kan du också ansöka om lån utan att behöva samla tidigare lån!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.