Min yogaupplevelse igår hos Nordic Wellness

yoga upplevelse

Jag måste ju följa upp gårdagens inlägg där jag berättade att jag skulle testa yoga. Jag testade passet Yoga 60 hos Nordic Wellness. Exakt vilken typ av yoga det är har jag ingen koll på, men det är ingen hot yoga i alla fall – tack och lov. 😉

Jag valde att ta på mig tajta, sköna leggings och ett lösare linne från Nike samt sköna och gröna sportstrumpor i ankelmodell. Detta kändes helt perfekt, förutom att linnet hade behövt vara förankrat i byxorna eller sitta tajtare. Jag funderar nu på tights med hög midja och ett annat typ av linne.

Även om en del övningar gjorde att jag inte hade kunnat resa mig upp snabbt till stående, blev mitt låga blodtryck inget problem. Jag hade möjlighet att resa mig upp tillräckligt sakta.

Efteråt kändes det som om ryggen och höfterna hade fått sig en rejäl omgång, på ett mycket bra sätt. Jag upplevde också ett mer knivskarpt sinne. Denna effekt kan jag också känna efter ett styrketräningspass, men med yoga blev det ännu tydligare.

Själva lugnet i yogan är väldigt behaglig, och jag har naturligt lätt för att varva ner från superstressad till superlugn, så just den delen är ingen utmaning för mig. Däremot så kan jag inte efter endast en gång göra alla övningar och jag vill också få bättre kroppskontroll.

Jag har bokat in fler yogatider. 🙂 Detta blir ett perfekt komplement till styrketräningen.

4 Comments

 1. 11 April 2019 / 20:51

  Jag har ett tajt linne under min vida yoga tröja, tajta byxor i trekvart, sportBH samt barfota
  Yogamattan köpte jag på Stadium

   • Ulrica
    13 April 2019 / 19:05

    Jag går hos Ingrid Bannheden på Nyttoliv 🙂 Hon har både Flödesyoga och Yin-Yoga (där man sitter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.