ANNONS:

Luftat vårkläderna på husvisning

lufta vårkläder

Vilket vårväder det var igår!! Jag fick byta ut alla ytterplagg till off-white sneakers från Woden, off-white kappa från Zara och en guldig väska från Michael Michael Kors. Vilken känsla varje vår att slippa vinterjackan. I morse var det dock fyra grader bara och det kommer inte att bli lika varmt som igår, så vinterjackan får hänga med ett tag till. Som en back-up när det blir frostigare.

Husvisningen igår skedde i strålande väder. Massor av folk för många drömmer ju om att flytta ut på landet, och priset var allt annat än dyrt. Perfekt geografiskt läge, men kanske lite väl mycket att fixa för att passa oss. Dessutom måste vi nog tänka större kvadratmässigt. Precis efteråt kände jag att detta är intressant, men väl hemma insåg jag att det var utemiljön jag gillade mest.

Ju fler hus jag kikar på desto mer gillar jag vårt 50-talshus. Kan faktiskt tänka mig ett rejält 50-talshus igen om det är utbyggt med smaklig finess. Sekelskifteshus vore också väldigt trevligt. Och allt jag hittar är 70-talshus eller sådana som är tillbyggda på 70-talet. 😉 Eftersom jag är uppvuxen i 70-talshus känns det inte som ett förstahandval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.