ANNONS:

Detta är inget skämt

Det är första april idag och det känns som ett skämt med frost på bilrutan. Det är ju nu det ska blir vår, eller hur? Min ärmlösa fjärilsblus från Lindex ska komma idag (scrolla ner om du vill se produktbilden), men det känns ju som en evighet innan den kan användas.

Det är dessutom halv sjukstuga är hemma också med feber, Alvedon och grejer. Jag undrar om jag bara är lite seg efter tidsomställningen (den i sig är ju också ett aprilskämt ;)) eller om jag börjar insjukna. Håll tummarna för att jag bara är lite måndagsseg, för imorgon är det ju Emeet i Helsingborg.

P.S. Bilden är från igår kväll. Ena sonen bakade två rejäla focaccia som blev en redig frukost i morse.

Har du blivit lurad idag?

2 Comments

  1. Nettan
    1 April 2019 / 11:04

    Hoppas att INTE bli lurad idag. Stockholm just nu bjuder på sol med blåst och med ett par plusgrader.Vinterjackan får hänga med ett tag till. Jag håller med, att flytta klockan ställer till det i kroppen. Ha en fin måndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.