ANNONS:

Fredag

Då är det äntligen fredag! Den här veckan har bjudit på hemsidekrasch, företagarmöte och frukostseminarium med trendspaning. Verkligen omväxlande. 😉

Idag flyttar Hittabox till ny server och jag hoppas verkligen att allt går bra. Men det är alltid lika nervöst när sidor ska flyttas. Jag jobbar inte dagligen med ftp-program längre så jag överlåter det hellre.

Det ska tydligen bli upp emot tolv grader så det kanske kan vara läge med vårkläder. Är faktiskt ganska trött på vinterkängorna och -jackan. Jag ska se hur varmt det känns efter träningen. Det blir veckans andra pass så jag har inte direkt tränat den här veckan, men tänker att det blir ett pass i helgen också. Bra med lugnare veckor emellanåt.

Ha en riktigt fin fredag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.