ANNONS:

Frukost och trendspaning

Jag gick upp extra tidigt i morse för att köra till Malmö och trängas med alla andra pendlare på motorvägen. 😉 Men det var det sannerligen värt. Smidigt att parkera vid Minc.

 

Sedan begav jag mig till The Studio för att gå på en VIP-frukost med föreläsning om trendspaning inom retail och platser. Det var BAS som höll i detta. Otroligt bra och givande. Tycker att många föreläsningar bara är en massa pladder med folk som gillar att stå och prata, men detta hade substans.

 

Köpte med mig en sallad hem. Inte riktigt lika god som min favorit asiatisk räka från Holy Greens, men fullt ätbar.

Idag är är tredje dagen Hittabox ligger nere på grund av serverproblem hos webbhotellet, så jag måste flytta till nytt webbhotell. Jag blir skogstokig på sånt! Därav att jag får lägga ner extra mycket tid för att lösa detta. Men så fort flytten är påbörjad blir det mer bloggande här. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.