ANNONS:

Fredagsfrågan!

Från och med idag inför jag Fredagsfrågan! Tänker att jag varje fredag ska vara extra mottaglig för frågor, feedback och tips. Så fråga gärna på om mode och annat, och berätta vad just du vill att jag ska blogga mer om. Om det är något tema du saknar till exempel. Ska jag lägga in en chat här? Berätta! 🙂

Och så vill jag passa på att önska dig en fin fredag!!

P.S. Bilden är från förra sommaren när jag hade fått lite färg och inte var så blekglåmig som jag är nu. Ja, tro det eller ej, men detta är väldigt brunt för att vara mig. 😉

2 Comments

  1. 24 March 2019 / 15:09

    Du som älskar mode, åker du aldrig och modeshoppar utomlands? Tror tex du hade ÄLSKAT Mall of Dubai med Gucci mm

    • 27 March 2019 / 11:40

      Bra fråga, men jag gillar inte att flyga och dessutom så gillar jag e-handel skarpt. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.