ANNONS:

Senaste månadens outfits

månadens outfits

God morgon! Idag tänkte jag hinna med träning av ben, företagsrådgivning inför en eventuellt kommande boxlansering, föräldramöte med info om gymnasieval och bloggande om vårmode. Varierat, kul och och bra! 🙂

Något som inte har varit lika varierande är senaste månadens outfits. Har inte så många bilder tagna, men detta symboliserar mina outfits väldigt bra. Blusen från Ganni och koftan från Dagmar använder jag väldigt mycket ihop med svart kjol och svarta strumpbyxor eller byxor från Dagmar.

Får se om jag lyckas bli mer varierad kommande månad. Vädret kommer att vara en starkt bidragande orsak, misstänker jag. Blir det varmare blir det automatiskt roligare att klä sig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.