Svenskt Tenn påsken 2019

svenskt tenn påsken 2019

Förra året såg min beställning från Svenskt Tenn såg ut så här. Det blev pynt att hänga i riset, bland annat fler glasägg som också kan användas till plymen. Vidare en gul, liten bricka med de klassiska elefanterna och en höna i likadant mönster.

 

Igår släppte Svenskt Tenn påskkollektionen 2019. Det finns bland annat nytt påskpynt att hänga i riset. Ljusstaken, krukan med fat och jardinären (visserligen i rött) har jag redan, och jag siktar så småningom på att investera i gardiner. Skulle mycket väl kunna tänka mig detta tyg som Lars Nilsson ligger bakom. Jag har kudden och tycker den är väldigt, väldigt fin.

 

En inspirerande påskdukning.

I år valde jag att beställa endast gula ljus och två pappershängen kurbits – jag brukar också ta fram dem till julen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.