Påskpresenter till anställda

Detta inlägg är i samarbete med Profilexpress.

påskpresent till anställda

Om du driver företag och/eller är ansvarig för anställda, tycker jag absolut att du ska överväga påskpresenter till dina anställda. Profilexpress har en mängd olika gåvor i precis alla prisklasser, så jag är övertygad om att du kommer att hitta rätt påskpresent där.

Jag söker just nu webbutvecklare, content producer och säljare till Hittabox. Och för mig är det självklart att kunna ge någon påskpresent eller någon gåva vid högtider som påsk, inför semestern, jul och så vidare. Det behöver ju inte vara en dyr och fin vas från Orrefors, även om den är väldigt fin ;), men något litet men välment i alla fall för att visa sin personal att de är viktiga för företaget. En anställd lägger trots allt mycket av sin tid och energi på att arbeta på ditt företag.

Den första gåvan jag fick som anställd var från Svelab Miljölaboratorium i Malmö, som det hette då. Jag fick ett par vinglas i tjusig vinprovarform och ett fint tack för att jag skötte helgjouren varannan helg. Jag gjorde det samtidigt som jag pluggade i Lund. Vinglasen var dessutom graverade med datum vilket gjorde att de blev extra minnesvärda. Det var en mycket fin present jag minns än idag trots att vinglasen inte finns med mig längre.

Profilexpress erbjuder tryck med egen logga så att du som företagare kan göra påskpresenterna personligare. Och vill du inte ge någon produkt finns förbrukningsvaror som påskgodis i olika former och mat. Eller varför inte satsa på Matogram – ett presentkort med delikatesser. Också väldigt trevligt att ge bort. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.