ANNONS:

Fina posters och tavlor till ditt hem

Detta inlägg är i samarbete med Kokosbutiken.

Något nytt på väggen kan verkligen förändra och försköna hemmet, och inte minst göra det mer trendigt om det är målet. Kokosbutiken har tavlor, posters och planscher till ditt hem. De har noga koll på inredningstrender och ser till att matcha dessa med rätt typ av färg och print. De skapar sina egna motiv, men tar också in andra konstnärer. Du kan också skräddarsy dina egna posters vilket jag tycker är en väldigt trevlig tjänst.

Spana in bilden ovan där en tavla i vardagsrummet får symbolisera familjen som bor där. Och det är en himla kul grej att sätta en etikett på de som bor där; köksmästare, hockeyproffset och så vidare. 🙂

 

Här är fler fina posters som jag hittade. Bomullen blir ju helt perfekt i ett vilsamt rum som till exempel sovrummet, eller varför inte en relaxavdelning? Om du har bar eller en drinkvagn blir tavlan med champagnen perfekt och tillför en lyxig känsla. Fjädern är visserligen fin i sovrum eller vardagsrum, men jag kan också tänka mig den i ett arbetsrum där den snarare får stå för text och kommunikation. Postern med stjärntecken hade blivit trevlig i min kommande “vetenskapshörna” som jag bloggade om tidigare.

Oavsett vilken typ av poster du letar efter tror jag att du kommer att hitta det du söker hos Kokosbutiken. Missa inte den fiffiga kategoriindelningen där du kan välja posters beroende på rum; vardagsrum, kök och sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.