ANNONS:

Snart dags för utemöbler

Detta inlägg är i samarbete med Kila Möbler.

Snart drar utesäsongen igång! Visst borde man kunna sitta ute och äta i påsk eftersom den ligger så sent i år? Jag tror i alla fall det! Förra året investerade jag i en sittgrupp av konstrotting, och i år hoppas jag att vi hinner att flytta åtminstone till sensommaren, och då kan det bli aktuellt med fler utemöbler. För de gamla som vi haft i femton år är inte aktuella att ta med – de har gjort sitt!

Kila Möbler har just utemöbler och andra relaterade produkter som trädgårdstillbehör. De startade redan 1978 och säljer endast möbler av bra kvalitet. Det finns dessutom en stor mängd av olika utemöbler att välja mellan, och jag tänkte dela med mig av några av mina favoriter.

Sköna däckstolar som går att fälla ner eller solstolar har jag inte ens funderat på de senaste 15 åren. Jag förstår inte hur andra föräldrar hinner använda sådana när småbarn är i närheten. Men de kanske bara har dem för syns skull. 😉 I sommar blir barnen 8, 8 och 15 år och det är något helt annat än småbarn som tultar omkring och måste bevakas varje minut. Kanske kan vara läge för något mer vilsamt nu?

Utemöbler från Grythyttan är fantastiskt fina klassisker i trädgården och jag tror aldrig jag kommer att tröttna på den typen av möbler. När vi flyttade hit köpte jag utemöbler i en liknande stil som var billigare, men i framtiden är det äkta Grythyttan jag vill åt förstås. Jag kan tänka mig oljad eller vitlackad ek.

Förvaring för kuddar, dynor och plädar är något jag faktiskt slarvat med. Så himla praktiskt att ha en dynbox så att man slipper bära det fram och tillbaka varje morgon och varje kväll på semestern.

Jag tycker också att sittbänkar i trädgården är både snyggt och praktiskt. Gillar tanken på att ha flera olika sittplatser i trädgården, gärna som små rum. När vi flyttade hit var det väldigt populärt med blå klot och att trädgården skulle inredas i olika rum. Det är nog denna tanke som sitter kvar hos mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.