ANNONS:

Det våras för cykelbyxor – så stylar du dem

Innehåller annonslänkar för Gina Tricot.

En av vårens trender 2019 är ingen mindre än cykelbyxor. Det är ett både älskat och hatat plagg, men jag har alltid gillat det. Dock så tycker jag att cykelbyxor med längre ben kortar mina ben enormt och därför föredrar jag hotpants som har kortare ben. Först brukar cykelbyxorna dyka upp och sedan kommer hotpantsen. Första gången jag använde cykelbyxor var på 80-talet. 🙂

De på bilden kommer från Gina Tricot och kostar bara 149 kr. Finns att klicka hem HÄR.

Mina stylingtips är att tänka sportigt och matcha dem med typ stickad tröja, denimjacka och sneakers. Eller så tänker du sportigt nertill och finklätt upptill. Upptill kan du till exempel välja en finblus som du knyter i midjan eller en stram kavaj som ger struktur och blir en fin kontrast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.