ANNONS:

Hur romantisk var jag på Alla hjärtans dag?

Igår på Alla hjärtans dag passade jag på att duka med de nya, ljuvliga tallrikarna från Svenskt Tenn. Blir bara mer och mer förtjust i dem ju mer jag tittar. Gjorde en enkel middag med kalkonfilé och ugnsrostade rotfrukter och serverade detta med ett alkoholfritt, mousserande vin.

Min romantiska present till sambon bestod av en diskborste. Hehe! Men det är inte vilken som helst utan en i naturliga material från Qvesarium. Vilken lycka det var att upptäcka ett de finns i Malmö och Höör typ. Om vi behöver göra om kök eller badrum i kommande huset är det definitivt här jag ska kolla. Jag gillar idén att det ska vara modernt och praktiskt, men samtidigt ska det passa in perfekt i ett gammalt hus.

Månadens vara hos Qvesarium är en toaborste i oljad björk, men jag nöjde mig med diskborste. 😉 Och så köpte jag faktiskt en röd ros till alla i familjen, så helt värdelös är jag inte.

 

Fin va? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.