ANNONS:

5 hudvårdsnyheter hos Dermosil

Detta inlägg är i samarbete med Dermosil.

Dermosil är ett finskt skönhetsmärke som förutom hudvård och makeup också har kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet i sitt sortiment. Den gemensamma nämnaren är att alla produkterna är växtoljebaserade, dessutom är de parabenfria. Det finns också många produkter särskilt anpassade för känslig hud och för dig som är vegan. Just i detta inlägg ska vi kika närmare på Dermasils nyheter inom kategorin hudvård. Ett av mina absoluta favoritnördämnen. 🙂

 1. Bomullshandskar 45 kr
  Med dessa handskar i ren bomull får du en extra effekt av handkrämen. Applicera handkräm, gärna en fetare sådan, och dra på dig handskarna. Många tipsar om att sova med dessa på natten, men det funkar också fint att använda dessa på dagen under minst en timme om du inte vill sova med dem eller helt enkelt inte hinner. De passar också att ha under disk- eller städhandskar. Vill du ha extra effekt kan du applicera en olja eller överblivet serum från till exempel din sheet mask under handkrämen. Efter användning tvättar du dem i 60°C och sedan kan de användas igen och igen.
 2. Nature Facial Peeling 85 kr
  Detta är en mekanisk peeling med små korn av naturlig kiseldioxid. Den innehåller också vårdande mandelolja och lingonfröolja. Eftersom produkten är vegansk passar den även för dig som är vegan. Mitt tips här är att värma upp huden före användning med varm vattenånga eller fuktad handduk.
 3. Pink Box 299 kr
  Eftersom jag älskar boxar, som ni säkert vet vid det här laget, måste jag tipsa om denna rosa och hemliga box. I den finns en mix av hudvårdsprodukter och makeup till ett värde av 384 kr. Det finns totalt 6 skönhetsprodukter i boxen. En trevlig present till dig själv eller någon annan.
 4. Bomullssockor 45 kr
  Detta är fötternas motsvarigheter till händernas bomullshandskar, och det fungerar på precis samma sätt. Ta ett fotbad, fila och smörj in med en riktigt fet kräm. För att slippa halka och för att få en förstärkt effekt sätter du på dig dessa bomullssockor. Efter tvätt i i 60°C kan du använda dem på nytt. Dessa fungerar upp till storlek 40.
 5. Nature Nail Oil 89 kr
  I vinter kan jag erkänna att jag har slarvat med manikyren och i synnerhet nagelolja, och det blir inte bra. Men nu är jag på g igen. Grunden till en manikyr är en bra nagelolja som är lätt att använda. Denna har en smidig pipett och innehåller mandelolja, solrosolja och olivolja samt eterisk olja från lavendel. Lavendel doftar gott och är dessutom läkande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.