ANNONS:

Tandläkarbesök och Chanel nagellack i vårens färg perle de corail

Efter förmiddagens tandläkarbesök unnade jag mig en nytt nagellack från Chanel. Idag var det dags för den årliga undersökningen med röntgen och finputsning, och vid nästa besök ska jag laga två visdomständer som krackelerade med bara ett par veckors mellanrum. Den ena efter en seg bar (alltså en proteinbar, jag var inte berusad i en bar ;)) och den ena efter att jag ätit en kola (godis pratar jag om – bäst att fortsätta vara övertydlig ;)). Jag befarade att jag kanske var tvungen att dra ut dem och hade laddat upp med ett “försvarstal”, men till min lättnad går de att laga. Jag vill verkligen inte dra ut dem då de inte kommit upp helt plus att rötterna är ihopsnurrade med gud vet vad. Så jag får väl sluta äta sega saker!

Men tillbaka till nagellacket. Jag har ett klassiskt rött och ett mörkbrunt från Chanel sedan tidigare så nu slog jag till på ett pärlemorskimrande i aprikos – perle de corail 695. Ser så fint ut i flaskan och jag hoppas det ska bli fint på nageln också. 🙂 Det var alldeles nyutkommet och tillhör vårkollektionen.

 

Älskar att Chanel-butiken packar in det så här fint även om det bara är ett nagellack. 🙂 Den lilla papperspåsen sparar jag till min kommande walk-in-closet. Nu har jag två!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.