ANNONS:

Videoreporter

videoreporter

Nu ska jag berätta om den ena kursen jag läser! Jag pluggar i vår den fristående kursen Videoreporter och är så exalterad att det nästan inte går att beskriva. 🙂 Den löper över hela terminen på deltid och går helt på distans vilket passar mig alldeles utmärkt. Jag är inne på andra veckan och hämtade idag ut boken Reporter – en grundbok i journalistik.

Det finns en hel del småkurser i stil med “Filma med mobilen” men den här kursen utgår ifrån ett journalistiskt perspektiv och inslagen ska kunna sändas både i TV och på webben. Dessutom är universitetskurser gratis till skillnad mot företagsutbildningar, så jag ser enbart fördelar.

Jag tackade i höstas nej till journalistutbildningen i Lund då jag insåg att det aldrig skulle fungera med logistiken och tiden (hämta barn på skola, hänga på redaktionen där hela dagarna och driva företag). Istället hoppade jag på den mycket intensiva och heltäckande marknadsföringskursen hos EFL i Lund. Den här terminen ser jag fram att förkovra mig i videojournalistik. Och så en till kurs jag berättar mer om sen. 😉

Fler som pluggar något intressant i vår?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.