ANNONS:

Platt fall

reign italia

När jag skulle lägga väskan i bilen föll jag pladask i backen. Det är plusgrader och snön som smält har bildat ett väldigt halkigt slask. Mina gamla, kära jeans från Reign Italia blev superblöta så jag fick snabbt byta till andra byxor innan färden till skolan kunde starta. Men det är ett bra test för att undersöka reaktionsförmåga och smidighet. Verkar ha klarat mig undan höftbyte i alla fall, men jag kan tänka mig att blåmärket blir gigantiskt. 😉

Jag hoppas att fortsättningen av dagen blir bättre. Den här veckan förväntar jag mig att få betyg i kursen EFL Marketing och så ska jag fortsätta med de nya studierna. Distans och deltid är verkligen supersmidigt! Jag hoppas kunna skicka ut pressmeddelandet gällande Årets box 2018 denna veckan och så tänker jag fortsätta blogga om vårmodet 2019 mixat med diverse tips.

Hoppas du få en fin dag utan för höga fall! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.