ANNONS:

Resultat efter frisörbesök

frisörbesök

Så himla skönt att ha nyklippta toppar och ha blivit stylad i håret. Direkt efter frisörbesöket hos Matilda tog jag körkortsfoto. My god, så dålig jag blev. Jag får nog ta om det. Men håret var i alla fall snyggt. 😉

Det har varit en bra och effektiv vecka. Juryn till Årets box 2018 är klar och i nästa vecka går jag ut med vilka som ingår. Jag har gjort alla studieuppgifter för veckan och väntar in kursböcker till nästa vecka. Jag har deklarerat arbetsgivaravgifter och annat. Och så har jag bloggat.

Nu ska jag hämta barnen. 🙂

P.S. Visar senare idag eller under helgen två bra reafynd jag hämtade ut idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.