ANNONS:

Guld med träning

guld sneakers
Foto: Underbart guldiga träningsskor från Adidas – finns HÄR hos Wakakuu för 999 kr. De verkar gå åt…

De senaste två veckornas träning har äntligen gjort att jag fått en kondition på normal nivå. Efter höstens ständiga förkylning, som det kändes som, hoppas jag nu att denna träningstrend ska hålla i sig hela våren lång. Styrkan tar längre tid att bygga upp, men nu har jag i alla fall lagt upp en perfekt plan och är mycket peppad. Nya träningskläder hjälper också till. Även om träningsmotivationen alltid finns där numera, är det så många yttre omständigheter som hotar den – det gäller att planera.

Förra veckan fick jag till fyra träningspass och denna vecka är jag redan uppe i två. Därför tar jag en välbehövlig vila imorgon. Känner mig lite kroppsligt sliten, så det blir perfekt att ta igen sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.