ANNONS:

Bekvämare liv med robotdammsugare

Detta inlägg är i samarbete med RobotExperten.se.

robotdammsugare

Ett bekvämt liv vill säkert alla ha, men vad som är viktigast ur bekvämlighetssynpunkt kan självklart variera. Själv uppskattar jag att slippa pendla för långt till jobb och jag tyckte att ögonlinser var en fantastisk upplevelse. Kanske inte första gången de sattes in, vilket tog över en halvtimme för den stackars optikern ;), men sedan när mina ögon blev mer vana. Vilken otrolig upplevelse av frihet!

När det gäller sysslor i vardagen är jag inte extremt förtjust i att rensa avlopp, tanka bilen, gå ut med sopor, skrapa bilens rutor nu på vintern, skotta snö, skala potatis, handdiska eller dammsuga. Det låter kanske inte som om jag gillar några vardagssysslor, men jag gillar faktiskt att laga mat och tycker inte det är så extremt tråkigt längre att damma och plocka undan.

Som tur är finns det bekvämligheter att ta till för att underlätta dammsugning och gräsklippning. RobotExperten.se, som grundades redan 2008, är återförsäljare av husrobotar som till exempel robotdammsugare och -gräsklippare. De är idag ledande i Sverige inom detta område, så om du är på jakt efter en sådan bekvämlig manick är det där du ska spana in utbudet. De har också nyare typer av husrobotar som fönsterputsrobotar, grillrobotar och robotgolvtvättare. Blir intressant att se vilka fler typer av husrobotar som kommer att lanseras i framtiden, eller hur? Till slut finns det inga tråkiga vardagssysslor kvar. 🙂

Eftersom det är vinter och inte så aktuellt att klippa gräsmattan har jag valt att förkovra mig i robotdammsugarna. Det finns väldigt många olika typer att välja mellan på sidan. För att du lättare ska hitta en som passar dig och din bostad kan du sortera på pris, märke och driftstid. Priset är givetvis avgörande, men kolla också upp det här med driftstiden – speciellt om du har stora ytor i din bostad. Det finns robotdammsugare från några hundralappar upp till 16 999 kr, så jag vill påstå att det finns en robotdammsugare för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.