ANNONS:

Gamla bilder – är det farligt att lägga ut dem?

Försökte hitta en tio år gammal bild för att kunna göra den kuliga jämförelsen då och nu. Hittade dock bara denna nio år gamla bild. För tio år sedan bloggade jag nämligen hos Amelia och då använde de Episerver. När de sedan valde att ha WordPress som plattform försvann de tidigare inläggen inklusive bilderna. Så jag har väl ett glapp på ungefär ett år. Dessförinnan bloggade jag på blogg.se och just nu kommer jag inte åt den gamla bloggen där.

Tycker det är lite roligt att en del blaskor piskar upp idén om att det skulle vara farligt att lägga upp en ny och en tio år gammal bild på sig själv. Sånt trams! Folk tror de är mer intressanta än vad de är. Teknikexperten Kate O’Neill ska ha sagt på Twitter: “För tio år sedan hade jag förmodligen deltagit men nu grubblar jag mer på hur all denna data kan användas för att träna algoritmer i ansiktsigenkänning och åldrande.”

Jag blir full i skratt. Oj, så farligt. 😉 Det är väl bara bra. Sluta grubbla, är mitt tips.

P.S. Faran skulle möjligtvis kunna vara att du ser hur j-kligt gammal du har blivit. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.