ANNONS:

Present till pojkvän eller 40-åringen?

Detta inlägg är i samarbete med Presenttipsen.nu.

Har du upplevt någon gång att du letar efter en bra present men inte hittar något passande för den personen du har i åtanke? Idag år 2019 är utbudet online väldigt stort och omfattande, och det är svårt att få en riktigt bra överblick. Det finns många olika butiker och väldigt många varor att gå igenom. Det är så lätt att gå vilse och inte hitta något bra alls. Hur och var börjar man för att hitta en present som känns rätt att ge bort?

Presenttipsen.nu

Presenttipsen.nu är en sajt som samlar tips på presenter. Oavsett som du är på jakt efter en present till pojkvän eller en 40-års-present hittar du med stor sannolikhet vad du söker där. Tipsen kommer från ungefär 100 olika butiker och det finns presenttips i 70 olika kategorier. Förutom de kategorier som jag nämnde finns det barn, avskedspresent, inflyttningspresent, fina och dyra presenter, 70-års-present och present till husdjur. Det finns alltså indelat efter person/djur, ålder och tillfälle så att du snabbt ska kunna hitta rätt present. Många kreativa kategorier måste jag säga. 🙂

Present till pojkvän

Jag ska visa några exempel från sajten och väljer att börja med present till pojkvän. Just nu finns det 158 st olika presenttips i den kategorin och de kommer från 28 olika butiker. Jag gillar att det går att se statistiken tydligt. 🙂 Men innan presenttipsen visas är det tre butiker som rekommenderas starkt av Presenttipsen.nu, och sedan visas presenttipsen. Några av mina favoriter är den roliga strandhandduken där pojkvännen hänvisas till en mindre del av handduken, konserverade rosor som håller sig i två år, personligt vinglas, grillset med gravyrplatta och ljuslykta med egen text.

40-års-present

Nu går vi vidare till kategorin 40-års-present och då finns det 86 presenttips från 16 olika butiker. Några av presenttipsen som valts ut är ostbricka från Leif Mannerström som dessutom kan fås med gravyr, vinpussel som du sätter på vinflaskan du väljer att ge bort – måste lösas innan vinflaskan kan öppnas ;), presentkort på upplevelse, badbricka och förkläde som går att få med gravyr. Just gravyr tycker jag är en rolig grej att ta till för att få presenten mer personlig. Namn funkar alltid men ett citat från personen i fråga är också en kul grej att använda sig av.

Hoppas att detta inlägg har gett dig lite mer inspiration när det gäller att välja ut presenter. Jag har i alla fall själv fått ny inspiration och är redo att välja presenter med bravur detta året. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.