ANNONS:

Sista reasucken

reasuck

Idag hämtade jag ut de sista reafynden för den här säsongen. Rean hos Wakakuu blev helt klart favoritstället när det gäller moderea – speciellt nu sedan det blev 70% rabatt.

Jag klickade hem en långkjol från Ganni med röda prickar (70%), strumpor från Falke (70%) och en off-white keps från Nike (30%). Kepsen är främst inköpt inför sommaren 2019. Kände att jag saknade en keps förra sommaren så nu har jag rustat upp. Kanske ska införskaffa fläktar också. 😉

Igår startade jag min planering för det här året; skrev om listor och kastade papper. Planeringsarbetet fortsätter idag och jag kanske kan hinna röja skrivbordet också. Jag hoppas det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.