ANNONS:

Väldigt bra saker!

Igår lämnades marknadsplanen för Tidningen Hallå! in och presenterades. Efter flera månaders intensivt arbete såg jag fram emot att få se den färdig och igår hände det. Det blev en nästan 100 sidor lång plan med situationsanalys, mål, strategi, aktionsplan med mera. Så mycket jag har lärt mig inom marknadsföring, särskilt på strategisk nivå.

Själv fick jag en marknadsplan för Hittabox som jag ska läsa och njuta av idag. Perfekt att så här i början av året att planera aktiviteter. Fick många bra och roliga tips!

Och så fick jag en jättefin serveringsplanka i körsbär från KrimProd av min “pluggkompis” som jag gjorde marknadsplanen tillsammans med. Så fin!!

 

Som “examenspresent” fick jag lampan Flowerpot i mässing av mamma. Herregud, så fin! Den vita står i fönstret nu.

Nu är det bara huset som saknas. 😉 Senast igår såg jag ett hus till salu på som ligger geografiskt rätt, men tyvärr med för få sovrum. Men det är tydligt att det kommer in många annonser på Hemnet nu efter jul, så min förhoppning är stor att det rätta snart dyker upp.

 

Idag är det tydligen Tulpanens dag vilket är passande. Tänker köpa tulpaner idag för att få in lite vår och liv.

Bilden är från Cervera.

 

Igår kom de två första avsnitten på HBO av senaste True Detective. Hann se nästan ett avsnitt igår och den är lovande bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.