ANNONS:

Nattlig spray på kudden

God morgon! Igår kväll testade jag en kul grej! 🙂 I senaste skönhetsboxen från Lookfantastic följde denna spray med – Deep Sleep Pillow Spray från This Works. Visst låter det som ett lovande skönhetsmärke? 😉 Produkten ska sprayas på kudden vid läggdags för att ge en djup och bra sömn.

De naturliga, eteriska oljor som ingår är lavendel, vetiver och vild kamomill. Tillsammans verkar de lugnande vid insomning.

Jag sov gott i natt, men måste testa fler gånger för att avgöra om det berodde på denna spray eller för att jag helt enkelt var trött. Men jag kan i alla fall säga att kudden doftade gott och jag tror nog att oljorna hade en lugnande inverkan.

På bilden syns provflaskan jag fick med, om du köper fullstorleken får du hela 75 ml för 215 kr. Jag kan tänka mig att köpa den när min provflaska är slut och den är perfekt att ge bort till någon som gillar och tål eteriska oljor. HÄR finns den att klicka hem.

2 Comments

  1. Anette Eriksson
    8 January 2019 / 09:35

    Det här vill jag ha uppföljning på :). Ang doften, luktade det mycket ?

    • 8 January 2019 / 10:20

      Doftade rikligt och gott av eteriska oljor direkt vid sprayning, och sedan lade det sig efter några minuter. Så mitt tips är att spraya kanske 1 minut innan du lägger kudden på huvudet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.