ANNONS:

Snyggaste sport-bh:n är Nike Indy

Sport bh Nike Indy

Jag är vanligtvis inget fan av sportbh:ar, utan brukar använda vanliga bh:ar när jag styrketränar. Men jag blev sugen på att testa denna från Nike i modellen Indy. Den har band över bysten och snygga band även på ryggen. Fick hem den igår, testade direkt och blev stormförtjust. Så snyggt! Min snyggaste bh totalt sett i garderoben. 😉 Trodde aldrig jag skulle tycka det om en sportbh.

Tog en i stl M och jag upplever att den är normal i storleken. Banden bak gör den luftig och den har vaddering samt plattar inte till bysten så som många andra sportbh:ar gör. Jag studsar inte upp och ner som en “guttaperk” när jag tränar, så att den ger ett lätt stöd är perfekt för mig. Kan tänka mig att du som styrketränar och/eller yogar kommer att gilla den skarpt.

Nu har jag beställt den i olivgrönt också HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.