Nytt smink från Laura Mercier

laura mercier

I förra veckan när Kicks hade en kampanj som innebar 20% rabatt på makeup klickade jag hem två makeupprodukter från Laura Mercier som jag inte testat hemma förut. Primern tror jag att jag fick testa i en av Kicks butiker, men då köpte jag den inte. Primer känns ofta kostsamt och onödigt, men det blir så mycket finare effekt med primer under. Eftersom jag använder en foundation från Laura Mercier valde jag en primer i samma märke.

 

Jag passade också på att klicka hem en espressobrun ögonpenna. Färgen är perfekt mörkbrun utan tillstymmelse av rött och den är inte för kletig vilket borde innebära att hållbarheten är bra. Pennvässare medföljde!

Klickade du hem något från Kicks i samband med kampanjen? Även om kampanjen inte är aktuell nu finns det möjlighet att fynda på rean med upp till 70% rabatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.