ANNONS:

Mina reafynd hos Wakakuu

Wakakuu rea

Idag har jag också reafyndat hos Wakakuu. Det blev kjolen från Ganni och ett par bruna strumpbyxor från Falke. Ska bli väldigt spännande att se om kjolen passar mig – kanske att den blir för lång. Jag tänker mig att det kan bli en bra året runt-kjol beroende på vad den matchas med.

Har du reafyndat något idag?

2 Comments

  1. Mimmi
    27 December 2018 / 00:38

    Handlade regnkläder på Country dreams, det var inte planerat men det var så bra rea på Rains! Väntar också på Ganni-kläder både från deras egen hemsida och Wakakuu… jobbigt med alla röda dagar när man inte får post! 😅

    • 28 December 2018 / 21:49

      Fick hem några paket idag men kjolen från Ganni lär inte komma förrän på onsdag. Verkligen jobbigt att vänta. 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.