ANNONS:

Saffransmardrömmar…

Skulle baka saffransdrömmar igår, men det slutade typ med saffransmardrömmar. 😉 De flöt ut på ett oproffsigt sätt. Inte ogoda men drömmar är ganska söta faktiskt och det blir _för_ sött i min smak.

 

Gjorde också klar degen till mandelmusslorna igår och idag ska den bakas ut. Jag malde hela mandlar utan skållning för att få mer smak. Nu i efterhand tänker jag att de skulle kunna rostas innan för att ytterligare öka på mandelsmaken. Hoppas de lossnar fint! Efter mycket bankade ska de väl gå att få ut någorlunda hela.

Mandelmusslor är perfekt bak när du är irriterad och behöver få ut din frustration. Så nu måste jag hitta något som irriterar mig så jag kan leva ut under baket. 😉

2 Comments

  1. Sandra
    21 December 2018 / 16:16

    Hände samma sak med våra saffransdrömmar 🙁 vet inte vad gjorde för fel denna gång..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.