ANNONS:

Tredje advent

Det röda bandet hade tagit slut i mataffären så sambon kom hem med ett jättebrett av Lucia-typ. Fick hitta stumpar av det röda bandet här hemma, för att kunna knyta om alla ljusen i ljuskronan. Riktigt kul att kunna elda med egna ljus. 🙂 Jag inviger kronan på söndag när jag tänker mig att julstämningen drar igång på riktigt och med ordentlig fart.

I eftermiddag ska granen in och så ska jag se om jag kan få igång någon av de tre trasiga ljusslingorna. Vet faktiskt inte om de ens säljer ljusslingor till gran här på orten. Borde inte det finnas hos de som säljer julgranar? Skulle vara smart med den typen av merförsäljning. Lite glögg skulle de också kunna bjuda på för mer kundvärde utan att det kostar så mycket för företaget.

Lägger strax upp ett allmänt inlägg med dagens alla fantastiska erbjudanden, och senare idag blir det julklappstips här i bloggen. 🙂 Säg gärna till om det är något speciellt du behöver hjälp med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.