ANNONS:

5 fina nyårsdekorationer

Detta inlägg är i samarbete med Oscar & Clothilde

Champagneglas Coupe

Vanliga champagneglas i all ära, men coupeglas smäller ändå högre! Oscar & Clothilde har riktigt fina glas som är perfekta om du vill låta champagnen flöda över en festlig pyramid eller helt enkelt är tokig i The Great Gatsby. Vill du ha en riktigt glamorös fest är det dessa du ska satsa på!

Sifferballong Guld Metallic

Hos Partykungen finns dessa coola guldballonger som du kan skriva 2019 med. Superfestligt och en kul detalj. Glöm bara inte att köpa helium också!

Snöflinga

Ingen fest är komplett utan blommor och om du vill göra det lätt för dig och slippa välja och arrangera en massa blommor så är det smidigt att kunna beställa en färdig bukett eller fem. Jag älskar Snöflinga från Interflora. Vita rosor, nejlikor och vaxblomma med härliga gröna blad som ramar in det hela gör att vintern helt plötsligt känns helt ok.

Konfettifyllda ballonger

Ballonger är nog ändå det festligaste man kan dekorera med. Men skulle de kunna bli ännu festligare på något sätt? Ja! Svaret är: konfetti! Myperfectday säljer riktigt snygga konfettiballonger i flera olika färger, till exempel guld, silver och roséguld. De har också ballonger fyllda med vita fjädrar som ser riktigt coola ut och som man skulle kunna varva med konfettiballongerna.

Muffinsdekorationer

Poängen med cupcakes är dekorationerna ovanpå, det vet ju alla! Satsa på kul muffinsdekorationer som ger dina gäster något att prata om och ser snygga ut på Instagram. Du kan köpa dekorationer bland annat på Kalaskungen. Festen kan börja!

nyårsdekorationer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.