ANNONS:

Smidigt med Budbee

Budbee

God morgon! Sitter här med en kopp kaffe samtidigt som jag förbereder dagen och helgen. Tänker att denna helg kan få innehålla mycket julfix och marknadsplan, och att nästa helg ska få innehålla julefrid. Jag har kommit en bra bit med julklapparna men har några kvar.

Igår kom paket från Svenskt Tenn med Budbee. Budbee har kommit att bli mina absoluta favoriter när det gäller leverans, och därför väljer jag det alternativet när jag kan. Det jag uppskattar är att jag får det hemlevererat på kvällen, kan exakt följa var bilen befinner sig och vem det är som levererar. Jag kan välja om de ska lämna paketet trots att jag inte kan öppna just när de kommer. När e-handlaren vill att jag ska signera kan jag välja om de ska knacka på istället för att ringa så att inte eventuella barn vaknar. Så lyhört och bra!

Jag tycker annars att logistikdelen när det gäller e-handel är lika trögt som bankväsendet, så det känns bra med ett ljus i tunneln. Jag uppskattar också PostNords app där jag kan signera med BankID och slippa visa upp leg. Och att detta går att skicka till någon annan man vill ska hämta ut. Typ sambon eller så. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.