ANNONS:

Julstämning

Köpte Allt om Mat’s jultidning igår för att få inspiration inför julmaten och kanske julbaket. Bläddrade snabbt i den samtidigt som jag år risgrynsgröt till lunch. Det som fångade mitt intresse mest var råbiff som serveras med ett glass champagne. Mums! Helt i min smak!! Men nu är det fokus på jul och inte nyår. 😉

 

mjuk pepparkaka

För första gången lyckades jag med att hålla ihop hela kakan i den här kakformen. Dubbel sats mjuk pepparkaka blev alldeles lagom. Det blev en vanlig längd också, så nu har jag bunkrat upp inför julen med mjuk pepparkaka. 🙂

Idag blir det lussekatter så vi har inför morgondagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.